BKV, bemiddelaar in de gezondheidszorg in hart en nieren.

Ben je medisch specialist, verpleegkundige, aios, psycholoog, basisarts? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, de perfecte opleidingsplaats of net die ene vacature die je op het lijf geschreven is? In Nederland of daarbuiten? Laat onze consultants voor je aan de slag gaan. Ze zijn breed geïnformeerd en staan met beide benen in de markt. Ze kennen de verschillende partijen en weten waar hun behoeften li

Al ruim 20 jaar verbindt BKV artsen, verpleegkundigen en vele andere zorgprofessionals aan ziekenhuizen, zorginstellingen en praktijken. Vakkundig, op maat en met respect voor de belangen aan beide zijden. De zorgmarkt is complex en continu in beweging, net als de arbeidsmarkt. Als je op zoekt bent naar een (nieuwe) baan, is het fijn als je daarbij een beroep kunt doen op deskundigen allebei de markten thuis zijn. Iemand die zich niet alleen vanuit kennis en ervaring, maar ook vanuit de juiste instelling inzet om jou bij je zoektocht te ondersteunen. Die consultants vind je bij BKV.

Meer weten over jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt? 
Neem CONTACT op met één van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek.   

Op de hoogte blijven van onze vacatures?
Meld je gratis en vrijblijvend aan voor onze JOB ALERT. Wekelijks ontvang je van ons een overzicht van alle nieuwe bij jouw wensen passende vacatures.  

Toe aan een eerste of volgende stap in je carrière als arts en weet je nog niet helemaal wat je wilt? 
Kijk op onze website voor de LOOPBAANWIJZER en SALARISWIJZER voor artsen of neem contact op met onze loopbaancoach.  

Meer weten over BKV?
Neem een kijkje op onze website BKV.JOBS

Ervaring van medewerkers

Op onze website vind je diverse referenties van onze kandidaten en opdrachtgevers. Neem er eens een kijkje. Mocht je meer willen weten, brengen we je graag met iemand in contact!

Diverse - kandidaten van BKV