Klaus Schmitt & Partners

Wilhelminapark 60, 3581 NP Utrecht
Klaus Schmitt & Partners - Werving en selectie in de zorg. Sinds haar start in 1994 heeft Klaus Schmitt & Partners zich ontwikkeld tot een vertrouwde gesprekspartner op het gebied van executive search. Het bureau richt zich op werving, selectie en benoeming van toezichthouders, bestuur, directie en management in de Nederlandse gezondheidszorg en aanpalende terreinen.

Klaus Schmitt & Partners
Werving en selectie in de zorg

Sinds haar start in 1994 heeft Klaus Schmitt & Partners zich ontwikkeld tot een vertrouwde gesprekspartner op het gebied van executive search. Het bureau richt zich op werving, selectie en benoeming van toezichthouders, bestuur, directie en management in de Nederlandse gezondheidszorg en aanpalende terreinen.

Wij onderhouden langdurige relaties met een breed palet van opdrachtgevers en kandidaten. Door de jaren heen zijn wij vertrouwd geraakt met de relevante thema’s binnen de meest uiteenlopende zorginstellingen. Zowel in de cure als in de care zijn thema’s als kwaliteit, solvabiliteit, risicobeheersing, veiligheid, verantwoording en reputatie de centrale begrippen van dit moment.

In ons werk staat een essentiële vraag voorop: is de kandidaat de juiste persoon om de organisatie daadwerkelijk naar de volgende fase in haar ontwikkeling te brengen? Daarbij bepaalt de zorgvuldige samenwerking met opdrachtgevers en kandidaten het succes.

Vacatures van Klaus Schmitt & Partners op Medische banenbank | Werk(t) in zorg en welzijn