InloggenVacature plaatsen

Ziekenhuis Gelderse Vallei

Willy Brandtlaan 10, 6716 RP Ede

Werken bij Ziekenhuis Gelderse Vallei is elke dag anders. Jezelf uitdagen om elke dag weer een topprestatie neer te zetten, maar ook om werkplezier te hebben met je collega’s! Bij Ziekenhuis Gelderse Vallei werk je graag samen, zet je onze patiënt centraal en heb je een professionele werkhouding. Je komt te werken in een ziekenhuis met ruim 2.600 medewerkers. Loop jij binnenkort onze hoofdingang in als onze nieuwe collega?

Het ziekenhuis van voeding, bewegen en slaap. Werken bij Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede is elke dag anders. We leveren veilige zorg op basis van de nieuwste wetenschappelijke kennis. Ook werken we elke dag aan hoogwaardige, goed georganiseerde en mensgerichte zorg. We vinden het belangrijk om samen met patiënten en andere zorgaanbieders in ons netwerk aan gezondheidswinst te werken. Dit doen we door het behandelen en het voorkomen van ziekte, met aandacht voor kwaliteit van leven.

Jezelf verder ontwikkelen Onze medewerkers krijgen de kans om zich verder te ontwikkelen. Ziekenhuis Gelderse Vallei is een opleidingsziekenhuis en onze ZGV Academie biedt optimale ondersteuning en ontwikkelingsmogelijkheden aan onze medewerkers. Er is aandacht voor interprofessionele samenwerking, scholingsmogelijkheden, loopbaanadvies, preventiebeleid gericht op goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor duurzame inzetbaarheid.

Vacatures van Ziekenhuis Gelderse Vallei op Medische banenbank | Werk(t) in zorg en welzijn

 • Systeembeheerder

  Ziekenhuis Gelderse Vallei, Ede
  Functie
  ICT medewerker
  Branche
  Ziekenhuis
  Opleidingsniveau
  MBO
  Dienstverband
  Fulltime
  Aanstelling
  Vaste aanstelling
  Vakgebied
 • Functie
  Anesthesiemedewerker
  Branche
  Ziekenhuis
  Opleidingsniveau
  HBO
  Dienstverband
  Parttime
  Aanstelling
  Traineeship
  Vakgebied
 • HR projectleider

  Ziekenhuis Gelderse Vallei, Ede
  Functie
  HR manager
  Branche
  Ziekenhuis
  Opleidingsniveau
  WO
  Dienstverband
  Niet nader bepaald
  Aanstelling
  Vaste aanstelling
  Vakgebied