Medischebanenbank

Hét vacatureplatform voor de gezondheidszorg

Plaats vacature

Plaats nu uw vacature

Losse vacatures
 
U kunt direct uw vacature plaatsen. Vul het online formulier in en uw vacature staat binnen een werkdag online op medischebanenbank.nl en relevante partnerwebsites waarmee wij samenwerken. Ons complete vacaturenetwerk bestaat uit: Medische banenbank, NTvG, V&VN, Nursing, TVV, Zorg+Welzijn, H&W, Mednet, FysioActueel, Skipr en Zorgvisie. De looptijd van uw vacature is 60 dagen. Verlengen is uiteraard mogelijk, neem hiervoor persoonlijk contact op.
 
Topjob
 
U kunt uw vacature extra onder de aandacht brengen door in het formulier te kiezen voor 'Topjob'. Uw vacature wordt in een opvallende kleurstelling getoond bij de zoekresultaten, verschijnt regelmatig op de homepage en wordt prominent weergegeven in Job-alerts voor werkzoekenden.
 
Logo
 
U kunt uw logo in het formulier uploaden. De automatische resizer zorgt ervoor dat het in het juiste formaat wordt getoond. Hiervoor heeft u Flash nodig. De toegestane formaten zijn: png, jpg, gif en tif. De bestandsformaten ai en eps kunnen niet worden geupload. De maximale grootte van uw bestand is 1mb.
 

Onbeperkt plaatsen?

Plaats u meer dan 10 vacatures op jaarbasis? Dan is het voor u interessant om partner van medischebanenbank te worden. Het partnership kent vele voordelen; u kunt onbeperkt uw vacatures plaatsen, krijgt een werkgeversprofiel en kunt zelf alle statistieken monitoren via uw account. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij doen u graag een passend voorstel. 

Meer informatie en tarieven

Contact