Medischebanenbank

Hét vacatureplatform voor de gezondheidszorg

Voor werkgevers

Op zoek naar professionals in zorg & welzijn? Met het gespecialiseerde vacaturenetwerk van Medische banenbank heeft u een uniek en uitermate krachtig bereik.
 
Het vacaturenetwerk van Medische banenbank
 
Medische banenbank is het grootste online vacaturenetwerk voor professionals in zorg en welzijn. Ons complete vacaturenetwerk bestaat uit: Medische banenbank, NTvG, V&VN, Nursing, TVV, Zorg+Welzijn, H&W, Mednet, FysioActueel, Skipr en Zorgvisie. Door de recente uitbreiding met Nursing, TVV, Zorgvisie en Zorg+Welzijn zijn wij behalve in de medische sector uitermate sterk in zorgmanagement, verpleegkunde & verzorging en zorg & welzijn.
 
Hoe werkt het?

De vacaturesite medischebanenbank.nl bevat het volledige aanbod van vacatures voor (latent) werkzoekenden. Daarnaast worden vacatures, indien relevant, automatisch doorgeplaatst naar gespecialiseerde vacaturesites binnen ons netwerk. Bovendien zijn ze terug te vinden via overkoepelende zoekmachines. Ook verspreiden wij vacatures via de kanalen van Bohn Stafleu van Loghum.
 
Eenvoudig vacatures plaatsen

Incidenteel vacatures plaatsen? Vul het online formulier in, stuur uw logo mee en de vacature wordt na controle direct geplaatst. De vacature staat 60 dagen online.
 

Frequent plaatsen?

Partners van de medischebanenbank kunnen onbeperkt vacatures plaatsen en krijgen een eigen beheeraccount. Hiermee kunt u eenvoudig vacatures bewerken, verlengen en verwijderen en het aantal bezoekers en reacties monitoren. Als partner heeft u verschillende voordelen. Zo krijgt u bijvoorbeeld een werkgeversprofiel, waarop door een koppeling met social media altijd actuele informatie staat.
 
Wilt u zo min mogelijk tijd aan administratie verliezen?

Informeer naar de mogelijkheden voor automatische plaatsing. Wij faciliteren scrapers, waarbij alle relevante vacatures van uw website worden gepubliceerd op ons platform. Hierbij zorgen wij voor de kwaliteitscontrole en werking van alle links. Ook kunnen wij uw vacatures via uw multipostingsysteem publiceren.
 
Exposure

Behalve voor het plaatsen van vacatures kunnen we u ook van dienst zijn met andere interessante communicatiemogelijkheden. Bijvoorbeeld:
- Advertorial: op premium positie extra aandacht voor uw vacatures of organisatie
- White page: mogelijkheid om binnen de content op een duidelijk en vindbare manier uw organisatie of visie kenbaar te maken
- Online banner of redactionele aandacht in onze emailnieuwsbrief
 
Meer informatie en tarieven

Contact