Covid-19 op Medische banenbank

Gezocht! Medisch professionals voor de zorg rond covid-19

Nu het covid-19 virus een grote impact heeft op onze samenleving, is het van extra groot belang om vraag en aanbod van zorgpersoneel bij elkaar te brengen.

Wilt u een bijdrage leveren als medisch professional, student, oud zorgmedewerker of ZZP-er? Op het netwerk van Medische banenbank plaatsen ziekenhuizen en instellingen kosteloos hun vacature of oproep voor zorgpersoneel in de aanpak tegen het coronavirus.

Bekijk hier de covid-19 vacatures

Wij houden u via een jobalert op de hoogte van relevante vacatures. Vul uw gegevens hieronder in en ontvang de jobalert voor covid-19 vacatures.

JobAlert instellen

Uw voorkeuren

Werkgever in de zorg?

Plaats kosteloos een covid-19 vacature

Nu het covid-19 virus een grote impact heeft op onze samenleving is het van extra groot belang om vraag en aanbod van medisch professionals bij elkaar te brengen.

Op het netwerk van Medische banenbank kunnen ziekenhuizen en instellingen kosteloos hun vacature of oproep plaatsen voor zorgpersoneel in de aanpak tegen het coronavirus. Via de de community websites en vacaturesites, zoals Nursing, V&VN, NTvG en MedNet zorgen wij voor een groot bereik van gekwalificeerde medewerkers. Met kortingscode COVID-19 kunt u als werkgever in de zorg gratis uw vacature(s) plaatsen.

Zorgprofessionals die hun bijdrage willen leveren, houden wij via een jobalert op de hoogte van relevante relevante vacatures.

Vacature plaatsen

Verpleegkundige

NursingV&VNTVV

Medisch

NTvGMednetH&WTandartspraktijk

Zorgmanagement

ZorgvisieSkipr

GGZ & Welzijn

Zorg+WelzijnVacaturebank Psychologie