InloggenVacature plaatsen

Veel gestelde vragen (FAQ)

 • Wanneer wordt mijn vacature zichtbaar?

  De kwaliteit van de Medische banenbank, en dus ook jouw vacatures, vinden wij zeer belangrijk. Daarom hebben wij een controlemoment ingebouwd. Onze redactie bekijkt jouw vacature en controleert deĀ links en vormgeving. Je vacature wordt doordeweeks binnen 24 uur gepubliceerd. Na het weekend worden alle vacatures direct maandagochtend gepubliceerd. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw vacature op de best mogelijke manier onder de aandacht komt.
 • Hoe komt mijn vacature onder de aandacht?

  Jouw vacature komt op verschillende manieren onder de aandacht bij de doelgroep; of het nu om werkzoekenden of latent werkzoekenden gaat. Je plaatst uw vacature op Medischebanenbank.nl en deze wordt vervolgens automatisch doorgeplaatst binnen ons netwerk. Gaat het bijvoorbeeld om een verpleegkunde vacature? Deze komt op de V&VN vacaturesite en Nursing.nl. Ben je op zoek naar een bestuurder? De vacature wordt ook zichtbaar op de websites van Skipr en Zorgvisie. Bij het plaatsen van jouw vacature zie je direct op welke website(s) de vacature gepubliceerd zal worden. Vervolgens wordt je vacature via deze websites en zoekmachines gevonden. Werkzoekenden krijgen daarnaast vacatures via job alerts in hun mailbox. Via redactionele nieuwsbrieven van onze vakbladen communiceren we de nieuwste vacatures actief naar onze abonnees. Daarnaast zijn er extra promotionele mogelijkheden zoals het uitlichten van een vacature op de website of in een e-mailnieuwsbrief.

 • Kan ik een vacature extra onder de aandacht brengen?

  Ja dat is zeker mogelijk. Je kunt er voor kiezen om de vacature uit te lichten. Jouw vacature verschijnt dan bovenaan het vacatureoverzicht, bevat een extra label en komt prominent terug in job alerts. Wil je hier gebruik van maken? Bij aanmelding van jouw vacature kun je dit direct bestellen. Wil je dit achteraf regelen? Neem dan contact op met onze helpdesk, zij maken het graag voor jou in orde. Het tarief van deze extra promotie wordt apart aan je gefactureerd. Ben je partner van Medische banenbank? Je kunt inloggen op jouw werkgeversaccount en de betreffende vacature uitlichten. Het tarief van deze extra promotie wordt apart aan je gefactureerd.
 • Hoe kan ik wijzigingen in een vacaturetekst doorvoeren?

  Wanneer je een wijziging wil aanbrengen in een reeds geplaatste vacature dan kun je dit per e-mail aan ons doorgeven. Stuur een e-mail aan onze helpdesk via onlineklantenservice@bsl.nl. Ben je partner? Log dan in op het werkgeversaccount, je kunt het direct zelf aanpassen. Indien we jouw vacatures met een scraper overnemen dan kun je de wijzigingen aan ons doorgeven. In de meeste gevallen zal een scraper geen tekstcorrecties van jouw website overnemen.

 • De vacature is inmiddels vervuld en moet verwijderd worden. Hoe doe ik dat?

  Stuurt u alstublieft een e-mail naar onze helpdesk via onlineklantenservice@bsl.nl, wij zorgen er dan voor dat de vacature wordt verwijderd. Partners kunnen via het werkgeversaccount de status aanpassen.

 • Krijg ik inzage in de statistieken?

  Ja zeker, je krijgt inzage in de statistieken. Voor losse advertenties hebben wij een e-mailservice ingericht. Je ontvangt halverwege de looptijd en tegen het einde van de looptijd een e-mail met relevante statistieken. Als partner kunt u te allen tijde inloggen in je account en heb je inzage in de statistieken inclusief het netwerk van Medische banenbank.
 • Het lukt niet om een logo bij mijn vacature te uploaden, wat moet ik doen?

  U kunt uw logo in het formulier uploaden. De automatische resizer zorgt ervoor dat het in het juiste formaat wordt getoond. De toegestane formaten zijn: png, jpg, gif. De bestandsformaten ai en eps kunnen niet worden geupload. De maximale grootte van het bestand is 5mb. Komt u er niet uit? Stuur uw logo per e-mail naar onlineklantenservice@bsl.nl.

 • De statistieken geven meer reacties weer dan het aantal reacties dat ik heb ontvangen. Hoe kan dit?

  Wanneer sollicitanten op de "nu solliciteren" button klikken dan kunnen zij zich nog bedenken. Ook kan het zo zijn dat de werkzoekende eerst verder gaat browsen op uw eigen website, om op die manier meer informatie te verzamelen en/of om direct bij de bron te reageren. Wanneer de sollicitant dat doet dan hebben we hem wel bij u afgeleverd maar kunnen wij dat niet cross domain voor u meten.
 • Kan ik een vacaturepakket afnemen bij Medische banenbank?

  Wij bieden pakketten aan vanaf 3 vacatures. Hiermee bespaart u aanzienlijk op uw wervingskosten. Op onze tariefpagina vindt u een overzicht van de mogelijkheden. U koopt het pakket in via de account manager van Medische banenbank.

 • Is het mogelijk om onbeperkt vacatures te plaatsen op Medische banenbank?

  Wanneer u regelmatig nieuwe vacatures heeft dan is het interessant om een partnership te overwegen. Partners plaatsen onbeperkt vacatures op Medische banenbank. U krijgt als partner toegang tot een eigen dashboard om vacatures te beheren en de resultaten te monitoren. Ook is automatische plaatsing mogelijk via een multi-postingsysteem of scraper constructie. Wij informeren u graag persoonlijk over de voordelen voor uw organisatie en mogelijkheden.

Partner worden?

Neem dan contact op met onze adviseurs