InloggenVacature plaatsen

Word partner van Medische banenbank

Plaats je meer dan 40 vacatures per jaar op ons netwerk? Word dan partner. Voor een vast bedrag per maand plaats je onbeperkt vacatures. Je houdt overzicht via je eigen dashboard met statistieken. En vergeet niet: elke maand bereik je 80.000 geïnteresseerde zorgprofessionals.

Bespaar geld, bespaar tijd.

Wie partner is, heeft grote voordelen. Je kunt dan onbeperkt vacatures plaatsen. Staan er vacatures op je Werken-bij website ? Dan kunnen we die met een scraper automatisch op ons netwerk plaatsen. Koppelen met multiposting tools, publiceren via een XML-feed: alles kan. En je hebt er geen omkijken naar.
Bespaar geld, bespaar tijd.

Je eigen werkgeversprofiel voor employer branding.

Als partner krijg je niet alleen een account maar ook een volwaardig werkgeversprofiel in de vorm van een pagina. Profileer hier je organisatie in beeld en tekst, bijvoorbeeld door een video te plaatsen. Deze omgeving is speciaal ontwikkeld om je employer brand optimaal tot z'n recht te laten komen.

Je eigen werkgeversprofiel voor employer branding.

Scherp inzicht in je performance.

Onze pakketten zijn interessant als je regelmatig plaatst — niet alleen vanwege de voordelige prijs. Je beheert eenvoudig je vacatures. Wijzigingen kun je zelf makkelijk doorvoeren. En de exclusieve statistieken geven je haarscherp zicht op de performance van je vacatures. Vraag het onze accountmanager.

Scherp inzicht in je performance.