InloggenVacature plaatsen

Hogeschool Inholland

Bijdorplaan 15, 2015 CE Haarlem

Werken bij Hogeschool Inholland

Als je komt werken bij onze hogeschool, ervaar je dat onze studenten en collega’s centraal staan. Samen creëren wij een vertrouwde leer- en werkomgeving waarin studenten en collega’s zich thuis, gezien, gekend en erkend voelen. Persoonlijk en dichtbij. Vanuit een veilige basis moedigen we onze studenten aan om door te groeien tot zelfverzekerde, wendbare professionals. Waar ze ook vandaan komen, wat hun interesse en (levens)ervaring ook is. Onze

Draag bij aan een gezonde leefstijl en betekenisvol leven voor iedereen

Jij bent degene die onze studenten leert om proactief te denken en te handelen. Om eigen regie te pakken. Jij laat hen kennis maken met de rol die technologie kan spelen bij de oplossing van een maatschappelijk probleem. Jij leert hen om over de grenzen van hun eigen vakgebied heen te kijken. Jij bent degene die hen hoogstaand onderwijs biedt en hen voorbereidt op werk dat voortdurend verandert. Jij helpt onze studenten te geloven in zichzelf. 

Hoe je dat doet? Je blijft verbonden aan de beroepspraktijk. Je blijft jezelf ontwikkelen in verschillende rollen die je bij ons kunt oppakken: van docent, coach en studieloopbaanbegeleider tot onderwijsontwikkelaar en onderzoeker. Voltijd, deeltijd, hybride…je kunt je wensen binnen ons domein Gezondheid, Sport en Welzijn (GSW) bespreken. Je houdt er van om met je nieuwe collega’s voortdurend te zoeken naar manieren om onderwijs, onderzoek en organisatie kwalitatief te verbeteren. Je durft daarbij kansen te pakken en werkt samen met collega’s vanuit het werkveld. Je komt terecht op een plek waar je met een gerust hart kunt pionieren binnen je eigen team en waar je je snel thuis voelt. Ook voor jóu is GSW persoonlijk, dichtbij & professioneel. 

En waar kom je dan terecht? Denk aan een plek die diversiteit en inclusiviteit ademt. Waar iedereen zich welkom voelt en iedereen meedoet. Reken op moderne locaties en zeer goede, professionele (online) faciliteiten. Maar denk ook aan 10 tot 12 weken vakantie om te ontspannen en trots terug te blikken op de gezamenlijke prestaties. Trots die je best mag uitspreken, want dat verdienen jij, het onderwijs en vakgebied. 

Ervaring van medewerkers

Maak kennis met onze collega Jesse van der Beele. Als duikinstructeur ziet hij veel paralellen tussen duiken en zijn werk als docent-onderzoeker. Hij observeert en motiveert zijn studenten met de stroom mee te gaan en door middel van praktijkonderzoek goede hulpverleners te worden. 

Dit ben ik. Wie ben jij?

Jesse van der Beele - Docent-onderzoeker

Vacatures van Hogeschool Inholland op Medische banenbank | Werk(t) in zorg en welzijn