InloggenVacature plaatsen

Hogeschool Inholland

Bijdorplaan 15, 2015 CE Haarlem

Werken bij Hogeschool Inholland

Werk je bij Inholland, dan weet je dat mensen de school maken. Dat zie je en voel je. Overal en altijd. Of je nu docent, conciërge, teamleider of communicatieadviseur bent; bij ons ben je geen nummer, werknemer, medewerker, baas of manager. Je bent collega en bovenal mens. Een mens die we aanmoedigen met een open blik naar zijn of haar omgeving te kijken en die we tegelijk uitdagen verder te groeien.

Draag bij aan een gezonde leefstijl en betekenisvol leven voor iedereen

Jij wil je unieke kennis en kunde overdragen aan een nieuwe generatie 
Misschien zet je deze stap omdat je na jaren ervaring in het werkveld toe bent aan iets nieuws. Of misschien ken je het onderwijs al en vind je het hbo een interessante plek, omdat hier onderzoek, onderwijs en praktijk elkaar versterken. Dankzij jouw ervaring heb je inzicht in hoe de gezondheidszorg, welzijn of de sportsector in zijn geheel werkt, hoe die systemen op elkaar kunnen aansluiten, welke nieuwste technologie daarbij kan helpen en hoe je als professional handelt.  

Je vindt dat onderwijs veel méér is dan kennisoverdracht 
Want hoe maak je van onze studenten professionals die wendbaar zijn in ons snel veranderende landschap, die eigenaarschap tonen en de regie in handen nemen bij de issues die ze later tegenkomen? Hoe zetten zij hun onderzoekend vermogen in om te kiezen wat het beste werkt voor hun cliënten? Hoe leid je hen wereldwijs op, zodat ze weten wat er internationaal speelt en kunnen inspelen op de interculturele praktijk van vandaag. Met jouw doorleefde expertise breng je die kennis en vaardigheden niet alleen over vooraan de klas.  

Je bent net zo nieuwsgierig als onze studenten 
Bij ons geef je ook invulling aan beroepsproducten met activerend onderwijs, in (hybride) leergemeenschappen. Je bent eigenlijk precies zoals onze studenten: net zo nieuwsgierig naar manieren om mensen gezonder en prettiger te laten leven, net zo gebrand om jezelf te blijven ontwikkelen, net zo kritisch en onderzoekend om naar ons en je eigen kwaliteit te kijken en met lef om onderwijs en onderzoek te vernieuwen en te verbeteren. Dat doe je met zelfvertrouwen en flexibiliteit, omdat vernieuwen nu eenmaal gaat met vallen en opstaan. Daarom durf je hulp te vragen en te reflecteren, denk je integraal, wil je verbindend samenwerken, echt als partners met collega’s, studenten en het werkveld, ook omdat je weet dat je niet alles weet. Als rolmodel voor onze studenten ben je bovenal bereid hard te werken en streef je altijd naar maximale kwaliteit. Dat doe je uit liefde voor het onderwijs en jouw vakgebied.  

Dit zijn wij. Wie ben jij?

Ervaring van medewerkers

"Waar wil je heen, waar zitten je talenten? Elke collega krijgt ruimte zijn eigen richting te kiezen"

Mariya Jaspers-Ramzan - Teamleider bij de opleiding Social Work

Vacatures van Hogeschool Inholland op Medische banenbank | Werk(t) in zorg en welzijn