InloggenVacature plaatsen

Bij Leeuwendaal werken hoogopgeleide adviseurs uit tal van disciplines. Een hoge graad van senioriteit staat garant voor een schat aan kennis en ervaring in het publieke domein. We mogen ons met recht rekenen tot de toonaangevende adviesbureaus voor de overheid, het onderwijs en de zorg.We willen het beste uit ons zelf en uit het team halen. En datzelfde willen we doen voor en met de opdrachtgevers voor wie we mogen werken.

Leeuwendaal ontwikkelt niet alleen de beste oplossingen op het vlak van personeel en organisatie, maar we zorgen er vooral ook voor dat die oplossingen werken in de praktijk. We bekommeren ons nadrukkelijk om de implementatie.

Gedrag is voor ons altijd het aangrijpingspunt, want het gedrag van mensen bepaalt het succes van organisaties. Onze inzet is er steevast op gericht om talent tot volle wasdom te laten komen en alle krachten die een organisatie herbergt te ontketenen. Waar blokkades effectief gedrag in de weg staan, hebben we alle disciplines en know how in huis om deze weg te nemen. Onze visie op gedrag en onze aanpak voor gedragsverandering hebben we uitvoerig beschreven op deze pagina.

We helpen onze opdrachtgevers een bestendig hr-fundament te leggen. Met verfijnde, geavanceerde instrumenten scheppen we ruimte om te groeien en uit te blinken. Zo bouwen we mee aan een publieke sector waar Nederland trots op is.

Vacatures van Leeuwendaal Advies op Medische banenbank | Werk(t) in zorg en welzijn

 • HR Adviseur a.i.

  Zorgorganisatie via Leeuwendaal, Regio Midden-Nederland
  Functie
  Adviseur
  Branche
  Onbekend
  Opleidingsniveau
  HBO
  Dienstverband
  Niet nader bepaald
  Aanstelling
  Tijdelijk dienstverband
 • HR Adviseur a.i.

  Amerpoort via Leeuwendaal, Baarn
  Functie
  Adviseur
  Branche
  Onbekend
  Opleidingsniveau
  HBO
  Dienstverband
  Niet nader bepaald
  Aanstelling
  Tijdelijk dienstverband
 • Manager Wijkverpleging

  TSN via Leeuwendaal, Groningen
  Functie
  Overige beroepen management
  Branche
  Thuiszorg
  Opleidingsniveau
  WO
  Dienstverband
  Fulltime
  Aanstelling
  Vaste aanstelling