InloggenVacature plaatsen
Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. In een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. Wie houdt van zijn werk heeft altijd zin in maandag.
Maandag

46 vestigingen, 16 steden

Maandag® is met 46 vestigingen in 16 steden al meer dan 30 jaar leidend als detacheerder binnen het publieke domein in Nederland. De afgelopen 2 jaar is er, mede door overnames, een sterke groei gerealiseerd. Naast detachering biedt Maandag® ook ZZP-bemiddeling en HR-dienstverlening zoals RPO (recruitment proces outsourcing) en MSP (managed service provider).
 

Dé verbinder in werk

Daarmee is Maandag® dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden, in zowel de publieke- als commerciële sector. Dagelijks zijn meer dan 4.000 professionals actief binnen de zorg, maar ook het onderwijs, de overheid, IT, finance, HR en communicatie. Daarnaast is Maandag® actief op het gebied van engineering, construction en life science in België.

Vacatures van Maandag op Medische banenbank | Werk(t) in zorg en welzijn

 • Dokterassistente

  Maandag, Arnhem
  Functie
  Doktersassistent
  Branche
  (Groeps)praktijk
  Opleidingsniveau
  MBO
  Dienstverband
  Fulltime
  Aanstelling
  Niet nader bepaald
  Vakgebied
 • Logopedist

  Maandag, Utrecht
  Functie
  Logopedist
  Branche
  (Groeps)praktijk
  Opleidingsniveau
  HBO
  Dienstverband
  Niet nader bepaald
  Aanstelling
  Tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband
  Vakgebied
 • Functie
  Sociaal psychiatrisch verpleegkundige
  Branche
  Instelling/tehuis
  Opleidingsniveau
  HBO
  Dienstverband
  Fulltime
  Aanstelling
  Niet nader bepaald
  Vakgebied