Neo-Mundo

 

Werving en Selectie in de zorg

Neo-Mundo helpt organisaties met een kritische analyse en doeltreffende aanpak om de juiste manager, staf- of directie medewerkers te vinden, verbinden en te behouden. Mensen die zich bewezen hebben en de ambities voor de toekomst waarmaken. Wij zetten kandidaten in hun kracht door ze met de grootste zorg, in de zorg, te begeleiden naar organisaties met een openstaande management, staf- of directiefunctie. Naast het invullen van vacatures adviseren en consulteren we op onze eigen en eigenwijze manier organisaties bij management-, advies- en arbeidsmarktvraagstukken die de organisatie in omvang, tijd of expertise overstijgen.

Wij helpen professionals die een (verdere) carrière in de zorg ambiëren met het vinden van een passende functie. Een functie waar jij met jouw expertise, ervaring en persoonlijkheid van grote meerwaarde bent en jij jouw ambities waar kunt maken.

Met onze ervaring en gezonde dosis durf en creativiteit willen we voor de zorg écht het verschil maken. Ons doel is vernieuwend te blijven en we gaan met een persoonlijke aanpak op zoek naar een passend antwoord op jouw vraag!