InloggenVacature plaatsen

Noordwest Ziekenhuisgroep

Wilhelminalaan 12, 1815 JD Alkmaar

Over Noordwest

Noordwest Ziekenhuisgroep is een topklinisch ziekenhuis. Dit betekent dat we een opleidingsziekenhuis zijn voor vrijwel alle medisch specialismen. Met 770 bedden, ruim 4500 medewerkers, 550 vrijwilligers en zo'n 340 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland en een grote werkgever in Noord-Holland. We vinden dat iedereen erop moet kunnen rekenen dat de zorg voor elkaar is. 

Noordwest. Zorg voor elkaar

Welkom. En kom verder. Wij zijn een gastvrij ziekenhuis met 10 locaties in Noord-Holland, 4.500 gedreven professionals, en 500 vrijwilligers. Als geen ander verstaan we allemaal ons vak en samen halen we daar dagelijks onze energie uit. Werken doen we met daadkracht: handen uit de mouwen, borst vooruit, voeten op de grond. Met warme, persoonlijke aandacht voor onze patiënten én oog voor elkaar. Als topklinisch ziekenhuis zijn we trots op de kwaliteit van onze zorg. En op het baanbrekende wetenschappelijke onderzoek dat we doen. Ook zijn we volop gericht op vernieuwing en vooruitgang. Samen zijn we innovatief op weg naar een toekomst waarin goede ziekenhuiszorg toegankelijk en betaalbaar is én blijft voor de 600.000 inwoners van onze regio.

Alle ruimte voor jou

Wij geloven dat als we ons werk slim blijven organiseren en flink innoveren, jij en je collega’s samen plezier in je werk kunnen hebben. In werk dat past en meegroeit met je persoonlijke leven, je professionele talenten en je maatschappelijke drijfveren. Of je nu aan de slag gaat in de directe ziekenhuiszorg of in een van de vele andere vakgebieden die essentieel zijn om de beste zorg te kunnen leveren. We bieden je daarbij alle ruimte om opleidingen te volgen en nieuwe, uitdagende taken en tijdelijke projecten aan te pakken. Ruimte om jezelf te ontwikkelen en je in te zetten daar waar jouw hart ligt. Bovendien hebben we oog voor elkaar. Met persoonlijke aandacht tijdens én buiten ons werk gaan we samen nieuwe uitdagingen tegemoet.

Gewoon jezelf zijn

Noordwest heeft diversiteit en inclusiviteit hoog in het vaandel staan. Net als onze patiënten vormen ook onze medewerkers samen een afspiegeling van onze samenleving. Jong, oud, van allerlei komaf. Stuk voor stuk unieke collega’s die bij ons allemaal zichzelf kunnen zijn. Wees dus welkom, kom verder en blijf wie je bent. Want juist daar waar we van elkaar verschillen, leren we van elkaar, vullen we elkaar aan en zijn we samen één Noordwest.

Vacatures van Noordwest Ziekenhuisgroep op Medische banenbank | Werk(t) in zorg en welzijn

 • BCU verpleegkundige

  Noordwest Ziekenhuisgroep, Alkmaar
  Functie
  Overige beroepen verpleegkunde
  Branche
  Ziekenhuis
  Opleidingsniveau
  HBO
  Dienstverband
  Fulltime
  Aanstelling
  Vaste aanstelling
  Vakgebied
 • ANIOS geriatrie

  Noordwest Ziekenhuisgroep, Alkmaar
  Functie
  ANIOS
  Branche
  Ziekenhuis
  Opleidingsniveau
  WO
  Dienstverband
  Fulltime
  Aanstelling
  Vaste aanstelling
  Vakgebied
 • Functie
  Sterilisatieassistent
  Branche
  Ziekenhuis
  Opleidingsniveau
  Overig
  Dienstverband
  Fulltime
  Aanstelling
  Tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband
  Vakgebied