InloggenVacature plaatsen

St. Antonius Ziekenhuis

Koekoekslaan 1, 3435 CM Nieuwegein

Samen zorgen voor de kwaliteit van leven, daar staan onze ruim 6.000 betrokken medewerkers van het St. Antonius Ziekenhuis voor. Naast de beste patiëntenzorg staat innovatie en onderzoek centraal. We zijn niet voor niets een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland. En dat stralen we ook graag uit door onze focus te leggen op continue verbetering van onze zorg. Denk aan de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker

St. Antonius Ziekenhuis

Samen | Betrokken | Continu verbeteren | Innovatie

Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen van Nederland.  Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Het St. Antonius streeft continu naar verbetering van kwaliteit, zodat de patiënt de beste medische behandeling, verpleegkundige zorg en service krijgt die hij  verdient in een comfortabel en veilig ziekenhuis. Daarom zijn opleiding en onderzoek, naast patiëntenzorg, de belangrijkste pijlers in ons ziekenhuis.

Met ruim 6.000 betrokken medewerkers zetten we ons dagelijks in om onze missie ’samen zorgen voor kwaliteit van leven’ waar te maken.

We vinden de ruimte Of het nu gaat om vakinhoudelijke ideeën of persoonlijke ontwikkeling, samen ontdekken we de mogelijkheden. Persoonlijk leiderschap is belangrijk om ideeën en plannen waar te maken. Ontdek wat jouw talent is en wat je energie en voldoening geeft, zodat we met elkaar de ruimte vinden voor jouw plek en ontwikkeling in je werk.

We gaan ervoor Het beste van nu is morgen weer anders. Continue ontwikkeling van onze medewerkers en het verbeteren van onze patiëntenzorg staan centraal. In dialoog en met feedback, coaching en opleidingen zorgen we hiervoor. We moedigen je aan jezelf te blijven ontwikkelen en waar nodig ondersteunen we je hierbij. Vanuit nieuwsgierigheid en verwondering ontdekken en leren we. We experimenteren en leren van fouten. We zijn trots op onze resultaten en vieren onze successen. Of het nu gaat om kleine verbeteringen of grote doorbraken, we gaan ervoor.

Werk dat verrijkt We hebben aandacht voor de mens achter de medewerker. Samen doen we ons best om van elke werkdag een goede werkdag te maken zodat je ook thuis jezelf kunt zijn. Vanuit veerkracht maken we het beste van moeilijke situaties. Gedreven mensen maken het echte verschil. Zo dragen we bij aan kwaliteit van leven.

Feiten & cijfers

In het St. Antonius werken ruim 6.000 medewerkers, meer dan 370 medisch specialisten, ongeveer 175 arts-assistenten en 700 vrijwilligers. Allemaal zetten ze zich dagelijks in om alle patiënten zo goed mogelijk te behandelen, verzorgen en begeleiden. Vrijwel alle specialismen zijn vertegenwoordigd in ons ziekenhuis.

    

Vacatures van St. Antonius Ziekenhuis op Medische banenbank | Werk(t) in zorg en welzijn

 • Medewerker Schoonmaak Geboortezorg

  St. Antonius Ziekenhuis, Utrecht
  Functie
  Overige beroepen facilitair
  Branche
  Ziekenhuis
  Opleidingsniveau
  Overig
  Dienstverband
  Parttime
  Aanstelling
  Vaste aanstelling
  Vakgebied
 • Functie
  OK-assistent
  Branche
  Ziekenhuis
  Opleidingsniveau
  HBO
  Dienstverband
  Fulltime
  Aanstelling
  Vaste aanstelling
  Vakgebied
 • CCU-verpleegkundige

  St. Antonius Ziekenhuis, Nieuwegein
  Functie
  CCU-verpleegkundige
  Branche
  Ziekenhuis
  Opleidingsniveau
  MBO
  Dienstverband
  Fulltime
  Aanstelling
  Vaste aanstelling
  Vakgebied