InloggenVacature plaatsen

TMI: al sinds 2001  detacheerder in de Zorg 
Voor verpleegkundigen, artsen en andere zorgprofessionals

TMI is dé detacheerder in de Zorg en is actief sinds 2001, in Nederland en het buitenland. Sinds die tijd hebben wij al duizenden mensen begeleid bij het aangaan van een nieuwe opdracht of functie. 

Snel schakelen voor de beste match

Onze recruiters en accountmanagers zijn actief in heel Nederland en hebben nauw contact met ons grote netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, RAV’s en apotheken. Hierdoor kunnen wij snel schakelen met zowel opdrachtgevers als medewerkers om tot de juiste match te komen.

 

Kies de arbeidsvorm die bij jou past

Bij TMI heb je de keuze uit verschillende arbeidsvormen, zoals werken op basis van detachering, een 0-uren contract, als zzp’er of een dienstverband bij de opdrachtgever zelf (bemiddeling). Je kunt dus kiezen voor de arbeidsvorm die bij jouw persoonlijke situatie past. Door een vast dienstverband aan te gaan voor een vast aantal uren per week (minimaal 16 uur), heb je veel zekerheid in het aantal uren. Wil je meer flexibiliteit en zelf bepalen hoeveel je werkt? Dan kun je bij ons aan de slag op basis van 0-uren contract of als zzp'er. Hierbij heb je namelijk geen urenverplichting en heb je daardoor veel vrijheid. Daarnaast bieden wij voor verschillende opdrachten ook werving en selectie aan, waarbij je in direct in dienst gaat bij de opdrachtgever. 

Detacheren is uitdagend 

We bieden je bij TMI altijd een nieuwe uitdaging door afwisselende opdrachten. Hierdoor leer je meerdere arbeidsculturen en werkwijzen kennen bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers. 

Op www.tmi.nl vind je onze ambassadeurs die jou kunnen vertellen hoe ze het werken via TMI ervaren. 

 

 

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeld salaris, reiskostenvergoeding of de mogelijkheid van een leaseauto! Afhankelijk van de opdracht en arbeidsvorm bieden wij ook bedrijfsfitness, pensioen, eindejaarsuitkering, vakantietoeslag en collectiviteitskorting. Daarnaast organiseren we regelmatig gezellige regioborrels en personeelsuitjes waar jij aan kunt deelnemen en om andere TMI’ers te ontmoeten. 

 

 

 

Kom je snel bij ons langs?

Wij komen graag met jou in gesprek. Ook als je nog niet concreet weet wat je zoekt in een volgende baan. Door onze jarenlange ervaring en brede netwerk binnen de zorg, kunnen wij jou verder helpen naar jouw ideale baan. Neem contact op met onze afdeling Recruitment via 020 - 510 6754 of werving@tmi.nl.

Ervaring van medewerkers

De grootste voordelen van detacheren vind ik de flexibiliteit in werken en vooral de verschillende werkplekken waar je terecht komt. Daarnaast is de 

Ilja de Ridder - Verpleegkundige

Vacatures van TMI op Medische banenbank | Werk(t) in zorg en welzijn

 • Operatieassistent

  TMI, Bazel, Zwitserland
  Functie
  OK-assistent
  Branche
  Ziekenhuis
  Opleidingsniveau
  HBO
  Dienstverband
  Fulltime
  Aanstelling
  Tijdelijk dienstverband
  Vakgebied
 • AIOS Psychiatrie

  TMI, Roosendaal
  Functie
  Casemanager
  Branche
  Onbekend
  Opleidingsniveau
  HBO
  Dienstverband
  Niet nader bepaald
  Aanstelling
  Niet nader bepaald
  Vakgebied
 • Functie
  Apothekersassistent
  Branche
  Onbekend
  Opleidingsniveau
  Overig
  Dienstverband
  Niet nader bepaald
  Aanstelling
  Niet nader bepaald
  Vakgebied