TMI: al sinds 2001 de detacheerder in de Zorg 
Voor verpleegkundigen, artsen en andere zorgprofessionals

TMI is de detacheerder in de Zorg en is actief sinds 2001. Sinds die tijd hebben wij al duizenden mensen kunnen begeleiden bij het aangaan van een nieuwe opdracht of functie. Dit doen wij door te luisteren naar jouw wensen en behoeften. 

Snel schakelen voor de beste match

Onze recruiters en accountmanagers zijn actief in heel Nederland en hebben nauw contact met ons grote netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, RAV’s en apotheken. Hierdoor kunnen wij snel schakelen met zowel de klant/opdrachtgever als met jou als medewerker om tot de juiste match te komen.

Kies de arbeidsvorm die bij jou past

Bij TMI heb je de keuze uit verschillende arbeidsvormen, zoals detachering, 0-uren, zzp of werving en selectie.Je kunt dus kiezen voor de arbeidsvorm die bij jouw persoonlijke situatie past. Door een vast dienstverband aan te gaan voor een vast aantal uren per week (minimaal 16 uur), heb je veel zekerheid in het aantal uren. Wil je meer flexibiliteit en zelf bepalen hoeveel je werkt? Dan kun je bij ons aan de slag op basis van 0-uren of zzp. Hierbij heb je namelijk geen urenverplichting en heb je veel vrijheid. Daarnaast bieden wij voor verschillende opdrachten ook werving en selectie aan, waarbij je in direct in dienst gaat bij de opdrachtgever. 

Detacheren is uitdagend 

We bieden je bij TMI altijd een nieuwe uitdaging door afwisselende opdrachten. Hierdoor leer je meerdere arbeidsculturen en werkwijzen kennen bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers. 

Op www.tmi.nl vind je onze ambassadeurs die jou kunnen vertellen hoe ze het werken bij TMI vinden. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeld salaris, reiskostenvergoeding of mogelijkheid op leaseauto! Afhankelijk van de opdracht en arbeidsvorm bieden wij ook bedrijfsfitness, pensioen, vakantietoeslag en collectiviteitskorting. Daarnaast organiseren we regelmatig gezellige regioborrels en personeelsuitjes waar jij aan kunt deelnemen en andere TMI’ers kunt ontmoeten. 

Kom je snel bij ons langs?

Wij komen graag met jou in gesprek. Ook als je nog niet concreet weet wat je zoekt in een volgende baan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou verder helpen op zoek naar jouw ideale baan. Neem contact op met onze afdeling Werving & Recruitment via 020-5106754 of werving@tmi.nl.

Ervaring van medewerkers

De grootste voordelen van detacheren vind ik de flexibiliteit in werken en vooral de verschillende werkplekken waar je terecht komt. Daarnaast is de leaseauto die TMI biedt ook mooi meegenomen! 

Ilja de Ridder - Verpleegkundige